Založ si blog

2. ročník 7 kopcov, 3 jazerá 2017 štartuje

Druhý ročník online výzvy pre všetkých, ktorí milujú turistiku, krásy Slovenska, prírodu a aktívny pohyb práve štartuje.

V prvom ročníku sme vystúpali na Kráľovu hoľu, Poľanu, Martinské hole, Panský diel, Sitno, Marhát, Veľkú Javorinu, Popradské pleso, Morské oko a oddýchli sme si v neďalekom rakúskom Neusiedler See. V druhom ročníku 2017 v tejto tradícii pokračujeme. Zdolávame Muráň, Krížnu, Roháče, Kľak, Súľovské skaly, Sliezsky dom, objavíme bikeparky na Malinom Brde a Malých Karpatoch, spoznáme východné Poloniny a oddýchneme si na moravskej Pálave. Máte rok na to, aby ste ciele absolvovali. Vyšliapte si to a spoznajte silu hôr, športu, turistiky a prírody.

Žiadne preteky, žiadne súťaženie, iba radosť z pohybu, prírody a nových zážitkov. Podporme sa navzájom. Namiesto gauča a telky objavme radšej prírodu a aktívny pohyb cez outdoor, turistiku a cyklo-turistiku. Slovensko môže byť krásna krajina. Tvoríme si ju sami. Zdoláte s nami druhý ročník?

Bicyklom, alebo po svojich, pekne turisticky. 🙂

Nie je dôležité, či zvládnete celý vrchol. Ani či absolvujete všetky ciele. Ale budete tam, užijete si to, otestujete svoje možnosti a spoznáte niečo nové. Cieľom nie je pretekať, ale inšpirovať čím viac ľudí ísť do prírody, rozhýbať sa a spoznať krásy Slovenska. Extra vítané sú turistické skupiny, začiatočníci i rodiny s deťmi.

Na účastníkov čakajú hodnotné ceny. Podobne ako minulý rok, každý účastník ktorý zdolá aspoň 5 cieľov získa tlačený bedeker z výzvy s najkrajšími fotkami a trasami, medailu a diplom. Tí najlepší si odnesú poháre a umiestnenia. Pre všetkých účastníkov ktorí zdolajú aspoň 5 cieľov, bude pripravené zlosovanie o hodnotné ceny od našich partnerov ZSSK, adidas outlet, BIANCHI Procycling a HUSKY Outdoorkemp. Hlavnou cenou je horský bicykel BIANCHI KUMA v hodnote 900 €. Extra ocenenia získajú seniori a rodiny s deťmi.

Fotíte? Tento rok rozširujeme výzvu aj o fotosúťaž o najkrajšie snímky z cieľov výzvy. Vznikne z nej tlačená fotopublikácia, ktorú dostane každý účastník výzvy, ktorý zdolá aspoň 5 cieľov.

Zdolávate ciele vlakom ZSSK? Ste v hre o 10 x 20 € cestovné lístky ZSSK podľa vlastného výberu.

Postupne vám predstavíme jednotlivé ciele i odporúčané trasy. Na každý cieľ budeme organizovať aj spoločný výstup.

Viac o výzve 7 kopcov, 3 jazerá 2017 nájdete tu >>>

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 674x
Priemerná čítanosť článkov: 674x

Autor blogu

Kategórie

Archív